2013. november 2., szombat

BlackBerry 9720

Múlt a jelenben

Gondolkoztam rajta, hogy miért csak érintőképernyős, minden extrával ellátott okos telefonokat elemzek ki, így hát úgy döntöttem, hogy most egy kicsit múltidéző eszközt veszek górcső alá.


Ez a készülék a BlackBerry 9720, amiről nem hiszem, hogy túl sokat fogok írni.


A kanadai gyártó még mindig ontja magából ezeket az idejétmúlt technológiájú eszközöket.
A legutolsó a BB 7.1-et futtató eszköz sem árban sem képességekben nem veszi fel a harcot a legolcsóbb Androidos eszközökkel sem.

A készülék azok közé tartozik, amik ötvözni akarják a „régi” qwerty billentyűzetes eszközöket a mai érintőképernyős társaik kényelmességével. Szerintem nem ez a legjobb megoldás, ennél ezerszer jobbak a manapság kihaló csúsztatható érintőképernyős okos kütyük.
A készülék hardveresen se egy nagy durranás, 512 MB RAM-al igazándiból egyszerűen múltbeli. A kijelző felbontás sem egy nagy csoda, ennél ezerszer szebbek is akadnak.
 Igazándiból erről többet nem bírok írni, lehet, csak tovább szidnám, mert tényleg nem való ebbe a korba ez a telefon, próbálkozásnak elmegy, de felejtős darab. Annak, aki mindenáron egy gombos telefon akar, nos, inkább ajánlanék vagy egy Nokiát, abban is van régimódi darab.

Legközelebb már a tabletek világába ártom be magam picit, mégpedig az iPad Air készüléket fogom picit kielemezni, a rendelkezésre álló eszközeimmel.


Köszönöm, hogy elolvastad, tudom, hogy ez nem a legjobb cikk, talán csak, hogy legyen egy kis váltás, ne csak a csúcskategóriás készülékeke kerüljenek ki. De ha ez vagy egy másik cikk tetszett, iratkozz fel, kövess engem vagy lájkold a facebook oldalamat. www.facebook.com/teletesztek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése